جاروبرقی جان
خوب شما بفرمائید ایشون و هر کسی که صوفی هست رو میشناسید دعوت کنید به انجمن تا به بحث بنشینیم(در چارچوب قوانین انجمن)
من از شما تعجب می کنم که چرا این حرف های ؟ را می زنید!
از شما بعیده!
اگر بچه ی مسجدی رو نبودی می گفتم یه چیزی اما فکر کنم بدونم منشا این کارهای شما کجاست!
اگر بنا باشه که هر بچه بسیجی مسجدی رو دیگه نمی دونم چی با دو روز رفتن به دانشگاه های شهرهای بزرگ اینجور
پایه اش سست میشه همون بهتر که من دانشگاه اطراف خودمون قبول شدم!(اینو بعلاوه ی اون بحث قدس و راهپیمایی میگم!)
من در حیرت موندم چه جوری این بچه شهری ها روی مخ دانشجوهای شهرستانی راه می رند که 1 الی 2 ماهه 180 درجه
عقیدشون می چرخه!!!
اگه شما حداقل با چندتا از این سایت های صوفی و وهابیت و ... آشنا بودید و می فهمیدید که بدون حضور داشتن ما در سایت اون ها
چه چرت و پرت هایی می نویسند علیه ما و نظام ما و شیعه بودن ما اون وقت ببینم این حرف ها رو می زدید یا نه!
آیا اون ها هم توی سایت هاشون به ما این اجازه رو می دهند که با هم بحث کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما بخواهیم مثلا اینجا(گفتم مثلا تا دلگیر نشید!) علیه اون ها چیزی بنویسم تازه با هم مساوی شدیم!
اون ها توی سایت خودشون ما هم توی سایت خودمون!!!
حالا یه سوال دیگه از شما جاروبرقی!
اصلا چرا شما توی این انجمن گیر دادید به این پست ها !
جای اینکه خودتون هم پست های آموزنده بزنید و با دیگران در بحث های علمی و ... شرکت کنید چسبیدید به طرفداری از این
فرقه های تندرو؟!
یه کم به خودت و کارهات بیشتر فکر کن!